За мен


За да се обикне родината, тя трябва да се опознае!
 
Казвам се Нели Митева и по дух съм природолюбител и запален турист-аматьор. Много обичам да пътувам и да откривам интересни кътчета в нашата страна – природни забележителности, исторически места, музеи, фестивали и др. Тези непознати места ме провокират да ги изучавам и да откривам нови възможности и хоризонти в тях. Така постепенно натрупах много информация и снимки, които реших да организирам като опиша в този блог така, както съм ги видяла, през моите очи. По този начин ми се иска да популяризирам безбройните красиви кътчета в България, голяма част от които за жалост са малко известни.
Много от нас си мечтаят да посетят места, които са им се сторили интересни. Чудесно би било да реализираме тези планове, да се отърсим от ежедневието и да полетим на крилата на мечтите си. Трябва обаче да помним, че може да се пътешества с мисъл, с въображение, защото колкото е важна дадена цел, толкова е важен и пътят към постигането й. За мен България е най-прекрасната страна, с уникална природа, история и много интересни личности, които са част от нашата нация. Много ми се иска всички ние да осъзнаем, че това е едно истинско богатство, което трябва да пазим и предаваме на нашите деца като безценно наследство.
Публикациите в блога са мои авторски, така че, ако ползвате материали от блога, моля сложете линк. Желая ви много и вълнуващи пътешествия в различни краища на България и света, както и приятни минути с моя блог!

5 коментара:

 1. Нелче, успех с новото ти начинание. Пожелавам ти да имаш много почитатели на блога.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря много, надявам се да успея да го направя вълнуващ и интересен. Разчитам и на съвети и коментари, така, че да е полезен в максимална степен.

   Изтриване
 2. Материала за Гложенския манастир е много хубав, ще прочета и другите ви маршрути. Желая ви много интересни пътувания :)

  ОтговорИзтриване
 3. Здравейте, през фейса не мога да ви пиша (не разбрах защо) – исках само да ви кажа, че Копривщица излезе преди малко

  http://patepis.com/?p=81767

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря много, Копривщица е голяма любов за мен! Там наистина се чувствах горда, че съм българка!

  ОтговорИзтриване